Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Szakmai támogatás

Ipari sorompók parkolókba, ipari telephelyekre, társasházi parkolókba

 

Az ipari sorompók különféle típusokban és kialakításokban léteznek, hogy különböző ipari területek, parkolók és társasházi parkolók gépjármű beléptetése biztonságosabbá és hatékonyabbá váljanak.

 

Közepes forgalmú helyekre - Automata sorompó szervo motorral, kisebb parkolókba cégeknek, vagy társasházaknak

 

Weboldalon írja be a keresőbe: BXB-E10DZ04/enter

Élettartam: > 4 millió nyitás/zárás

Üzemeltetési ciklus: 3000 nyitási/zárási ciklus naponta

Kar hossza: 3m / 4m / 4,5m / 5m / 6m

Kar típus: egyenes, 90°-ban tört, 180°-ban tört, alsó rácsos, alsó-felső rácsos

Ezek a kisebb parkolókban használt sorompók elektromos vagy hidraulikus működtetéssel rendelkeznek. Automatikusan nyílnak és zárnak, amikor egy gépjármű érzékeli őket a be – vagy kijáratnál található érzékelők segítségével. A társasházi parkolókban, szűkebb mélygarázsokban általában kisebb és helytakarékosabb sorompókra van szükség, amelyek megfelelnek a parkolóhelyek korlátozott térigényének és általában könnyebben telepíthetők és karbantarthatók. A szűkebb tér és az alacsonyabb plafon miatt népszerű a nyitáskor 90°-ban, valamint a 180°-ban tört kar típus választása. A társasházi parkolókban gyakran alkalmaznak RFID- vagy kártyaolvasóval felszerelt sorompókat, amelyek RFID-kártya vagy kód segítségével engedik az áthaladást. Ez lehetővé teszi a lakók vagy a dolgozók számára, hogy könnyen beléphessenek a parkolóba, miközben megakadályozza az illetéktelen behatolást.

 

Nagy forgalmú helyekre - Automata sorompó szervo motorral, intenzív igénybevételhez

 

Weboldalon írja be a keresőbe: BXB-20CB01I/enter; BXB-20CB02I/enter; BXB-20CB01H/enter

Élettartam: > 6 millió nyitás/zárás / > 10 millió nyitás/zárás

Üzemeltetési ciklus: 5000 nyitási/zárási ciklus naponta

Kar hossza: 3m / 4m / 4,5m / 5m / 6m / 8m

Kar típus: egyenes, 90°-ban tört, 180°-ban tört, alsó rácsos, alsó-felső rácsos

Az ipari telephelyeken nagyobb és erősebb sorompókra van szükség, amelyek képesek kezelni a nagyobb gépjárműforgalmat és biztosítani a terület biztonságát. Ezek a nagy teherbírású sorompók általában masszívabb kivitelűek, és némelyik extra funkciókkal rendelkezik, például védelmi rudakkal vagy zajcsökkentéssel.

 

A sorompók számos különböző nyitásmóddal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az adott környezet specifikus igényeinek és a biztonsági előírásoknak.

 

Íme néhány nyitásmód, amelyeket ipari sorompókhoz lehet illeszteni:

 

Távvezérlés távirányítóval: (WBK-400-2-12/24; YK-BAR-TC(V2);)

A távirányítós nyitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen és biztonságosan vezéreljék az ipari sorompót a távolból, ami hatékonyabbá és zökkenőmentesebbé teszi a be- és kijutást a különböző területekre.

Nagy hatótávolságú (8 m) UHF olvasó LED-es visszajelzéssel:  (CF-RU5508;  CF-RU5508-T)

A nagy hatótávolságú UHF olvasók ideálisak jármű beléptető rendszerek számára, de használható olyan speciális esetekben is, amikor gyors és pontos leolvasása szükséges nagyobb mennyiségű kártyának, mint például logisztikai, vagy sportesemények, építkezések, ipari termelés esetén.

Kártyás vezérlés : (IDT-1001MF/UHF; IDT-1001UHF-GEN2+C(UID); IDT-3000UHF)

A kártyás vezérlés egy másik gyakori működtetési mód ipari sorompók esetében, amely lehetővé teszi a hozzáférést az illetékes felhasználók számára, akik rendelkeznek az engedélyező kártyával vagy kulccsal. Ezek a kártyák vagy kulcsok egyedi azonosítókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az azonosítást a sorompó rendszere számára.

Kártyaejtő vezérlés (BMCC-101(V2) )

Az automatikus kártyaejtő ideális abban az esetben, ha nem szeretnénk, hogy a kártya a vendégnél maradjon. Működése egyszerű, az áthaladó személynek bele kell ejtenie a kártyát az eszközbe, ez után az eszköz nyitó jelet ad, majd leejti a kártyát az eszközben elhelyezett kártyagyűjtő dobozba. Amennyiben a kártya érvénytelen, az eszköz nem ad nyitó jelet és visszaadja a kártyát a vendégnek.

Rendszámfelismerő rendszer

Az ipari sorompókhoz integrált rendszámfelismerő rendszer segítségével a sorompó automatikusan nyithat és zárhat a megfelelő járművek be- és kijutásának szabályozására.

Nyomógombos kapcsoló

A nyomógombos kapcsoló egy egyszerű, de hatékony módja az ipari sorompók működtetésének, különösen olyan helyeken, ahol kevésbé gyakori a be- és kijutás, vagy ahol nincs szükség automatikus vagy távirányítós rendszerre. Ez a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy manuálisan vezéreljék a sorompót egy gomb megnyomásával.

Számkódos vezérlés

A számkódos vezérlés csak azoknak teszi lehetővé a belépést, akik rendelkeznek a megfelelő kóddal.

Gsm kapunyitó modul

A GSM kapunyitó modul használatával a felhasználók a mobiltelefonjuk segítségével kényelmesen és biztonságosan vezérelhetik a sorompót, bárhol is legyenek.

Bluetooth kapunyitó modul

A Bluetooth kapunyitó modul egy modern és kényelmes működtetési mód ipari sorompókhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a mobiltelefonjuk segítségével vezéreljék a sorompót. Ez a rendszer különösen praktikus lehet olyan helyeken, ahol nincs szükség hagyományos kulcsokra vagy távirányítókra, és ahol a felhasználóknak a sorompó vezérléséhez mindig náluk van a mobiltelefonjuk.

Wifi kapunyitó modul

A sorompó okostelefon vagy más Wi-Fi kapcsolattal rendelkező eszköz segítségével üzemeltethető.

 

Kiegészítők: