Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
RFID kártya MIFARE S50 és UHF EPC-GEN2 chippel, vékony, fehér - 13,56/860-960MHz IDT-1001MF/UHF
1.058 Ft (833 Ft + ÁFA)
Menny.:db

RFID kártya MIFARE S50 és UHF EPC-GEN2 chippel, vékony, fehér - 13,56/860-960MHz IDT-1001MF/UHF

Gyártó cikkszám: IDT-1001MF/UHF
Szállítási díj: 0 Ft-minimum: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2024. június 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
1.058 Ft (833 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

IDT-1001MF/UHF - 0,8 vastagságú proximity RFID kártya

Az RFID alapú rendszerek a legmagasabb szintű biztonságot garantálják. Ezen beléptetők működéséhez szükséges kiegészítő eszközök a proximity RFID kártyák, kulcstartók, karkötők.

Az IDT-1001MF/UHF egy vékonyabb kivitelű proximity RFID kártya 13,56MHz MIFARE típusú és 860-960MHz UHF olvasókhoz. Kis méretének köszönhetően könnyedén tárolható akár pénztárcában, irattartóban. Más MIFARE kártyákhoz hasonlóan a kód nincs rányomtatva a kártyára. Használata rendkívül egyszerű, néhány centiméterre tartva az olvasó antennájától tudja működtetni az olvasó reléjét.

Az UHF (vagy Ultra High Frequency) technológia nagy előnye, hogy a nevében is említett magas frekvenciának köszönhetően az olvasási távolság nagy mértékben megnő, az ezen technológiát használó olvasóinkkal akár 6-12 méterről is olvashatók a kártyák, olvasótól, beállítástól és telepítési helytől függően. Azonban van néhány fontos tudnivaló a ilyen rendszerekkel kapcsolatban.

Először is nagyon fontos, hogy az ilyen magas frekvencia zavarni tud más szolgáltatásokat (például mobilhálózat), valamint elenyészőbb métékben, de egészségkárosító hatásai is előfordulhatnak. Ennek köszönhetően, ugyan egyes helyeken, mint az Egyesült Államok, lazábban fogják, Európában azonban komolyan korlátozva van, mely frekvenciatartományok megengedettek. A megengedett tartományok országonként eltérőek, az olvasók adatlapjában található táblázat segítségével tájékozódhat erről bővebben.

A másik fontos tudnivaló, hogy az emberi test és a fém nagy mértékben le tudják árnyékolni mind a kártyákat, mind az olvasókat, így a rendszer megtervezésekor ügyeljen arra, hogy se az olvasók, se a kártyák (vagy matricák) ne kerüljenek fém közvetlen közelébe (az olvasók tartókonzolja kivételével), és a kártyákat ne emberek használják a kezükben tartva.

Arra is érdemes odafigyelni, hogy az olvasók a megfelelő irányba nézzenek, mivel a legnagyobb olvasási távolság egyenesen előre érvényesül.

Csatolt dokumentumok

Paraméterek

Chip típusa 13,56 MHz MIFARE S50, 860-960 MHz UHF EPC-GEN2
RFID kód hossza 34 bit
Memória típusa csak olvasható
Típusa kártya
Kivitel vékony
Rányomtatott kód Nem 
Méret 86 × 54 × 0,8 mm
Minimális rendlehető darabszám 1
Csomagolási egység 200 db / doboz
Kompatibilis minden 13,56 MHz MIFARE olvasó, minden 860-960 MHz UHF olvasó
Egyéb tulajdonság dual chipes, testreszabható
Garancia (jogi személy esetén) 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.